• 051 300 745


ORGANIZACIJA POROKE

Različne možnosti našega sodelovanja

Izbira Calypso

Opis Želite, da vašo poroko organiziramo v celoti ali potrebujete le delno pomoč? Preberite, kakšne PAKETE STORITEV smo pripravili za vas in označite želeno obliko sodelovanja.

       

CELOSTNA ORGANIZACIJA

Najbolj pogosto izbrana oblika sodelovanja z nami. Vašo poroko organiziramo od A do Ž. Z vami smo v času priprav, ki so zaradi naših izkušenj, nasvetov ter nabora različnih izvajalcev, veliko manj stresne. Ogromno koristi pa imate tudi od naše prisotnosti na vajini poroki, saj lahko vi in vaši svati sproščeno uživate in se ne ukvarjate z logistiko poroke.

Preberite več...

   

 

       

ORGANIZACIJA DO DNEVA POROKE

Primerna za pare, ki zaradi pomanjkanja časa in izkušenj z organizacijo tovrstnih dogodkov, želijo le nasvete in pomoč pri načrtovanju poroke. Če menite, da nas na poročni dan ne potrebujete oziroma boste za pomoč prosili nekoga od bližnjih, si oglejte našo ponudbo za organizacijo do dneva poroke.
     
       

ORGANIZACIJA POROČNEGA OBREDA

Vas skrbi, kdo bo poskrbel za postavitev in dekoracijo poročnega obreda, zato da se vam ne bo potrebno ukvarjati s tem na vaš poročni dan? Želite tudi, da nekdo usmerja svate, jih postavi v špalir, koordinira prihod neveste, razdeli riž in poskrbi za animacijo  v času vajinega fotografiranja po obredu? Berite dalje...
     
       
CELOSTNO SVETOVANJE

Ste odločeni, da boste sami organizirali poroko, hkrati pa se zavedate, da bi vam prav prišli nasveti, inovativne ideje in informacije o raznolikih izvajalcih poročnih storitev? Delček informacij, ki jih lahko dobite od nas na enem osebnem svetovanju, si preberite tukaj.

     
       

 

 

 

 

 

 x 
Košarica je prazna