• 051 300 745


slider1
slider2

Najbolj pogosto nas vprašajo:

Zavedamo se, da je poroka velik finančni in organizacijski zalogaj, zato smo našli način, da vam oboje močno olajšamo. Poiskali smo odlične ponudnike poročnih storitev, katere predstavljamo kot naše Mojstre užitkov. Za nas vsi Mojstri delajo malenkost ugodneje kot če jih kontaktirate sami. V zameno za trženje njihovih storitev, nam odstopijo del svojega zaslužka. Za nizko ceno organizacije morate izbrati fotografa, glasbo in lokacijo med našimi partnerji - Mojstri, ki so preverjeno zanesljivi, prilagodljivi in imajo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo storitve. Torej za res malo denarja vam svetujemo preverjene ponudnike poročnih storitev ter vam odvzamemo ves stres napornih poročnih priprav. Poskrbimo za celoten program in nemoten potek priprav in izvedbe vajine poroke. Res se splača. Preverite kateri od paketov naših storitev vam najbolj ustreza.  

 

  

Vzeli smo si velikooo časa. Pregledali praktično vso ponudbo na slovenskem tržišču in izbrali take, ki nudijo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Poleg tega pa delujejo v skladu z našo politiko: prisluhnejo željam in karakterju naročnika, so prijazni, prilagodljivi in polni mojstrskih idej.
Nekaj razlogov:5
  • Prihranite čas in veliko nepotrebnih skrbi.
  • Prihranite denar, saj vam naši Mojstri nudijo svoje storitve po ugodnih cenah. Poleg tega vam svetujemo, kako in kje lahko prihranite denar in še vedno dobite popolno storitev.
  • Manj se prepirate s partnerjem ;). Priznajmo, večina moških sovraži obiskovanje trgovin in izbiranje med dvema (za njih) popolnoma enakima barvnima odtenkoma.
  • Za vas dela preizkušena in uigrana ekipa.
  • Nič ni prepuščeno naključju.
  • Organizator pozna celotni poročni protokol in vaju z njim seznani - predvidevamo, da bo to vaša prva poroka. ;)
  • Dobite cel kup koristnih nasvetov in idej ob kavici z nami. Če bi jih iskali sami, bi porabili ure in ure za brskanje po spletu.
  • Lahko se popolnoma sprostite in zabavate, saj drugi poskrbijo, da vse teče v skladu z dogovori.
  • Namesto vas lahko sestavimo tekst na vabilih, jih personaliziramo (ime vsakega udeleženca je izpisano tudi na tekstu vabila) in odpošljemo.
  •  Spoznamo vas oz. vaju ter vajine najbližje in poskrbimo za program, ki ustreza vajinim željam in karakterju. 

Razlogov je res veliko. Še več jih najdete tukaj

Pokličete 041 837 939 ali 041 975 968, pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali pa oddate povpraševanje preko obrazca. Dogovorimo se za sestanek, kjer se seznanite z nami, s celotnim poročnim protokolom in našo ponudbo. Na podlagi vajinih karakterjev, finančnih zmožnosti in želja, vam pripravimo predlog izvedbe vajinega pravljičnega dne. V pregled prejmete vzorce vabil, poročnega cvetja, slike naših fotografov, posnetke snemalcev, video predstavitve glasbenikov, primere okrasitve, jedilnikov poročne pogostitve in vsega ostalega. Samo še izbrati morate. Pri tem pa lahko pomagamo. Sledili bomo vašim željam, če imata že začrtane ali izdatno svetovali, če jih še nimate. Dobili bosta ustrežljive nove prijatelje, ki bodo pridno delali za to, da bo vajin dan popoln. Več ne bomo izdali, saj želimo, da je naše sodelovanje tudi polno pozitivnih presenečenj. Za kakšen namig raje vprašajta tiste, ki so se že poročili z našo pomočjo. Za vas smo pripravili nekaj poročnih paketov. Oglejte si jih, morda je kateri izmed njih po čisto po vaši meri. 
Tudi če se želite poročiti že prihodnjo soboto, bomo naredili vse, kar je v naši moči, da to uresničimo. Upoštevajte pa, da so določene poročne lokacije in glasbene skupine, zasedene že nekaj mesecev vnaprej. Poroko je torej možno izvesti tudi v izredno kratkem času, vprašanje pa je ali bosta na voljo vaši najljubši izvajalci.
Seveda. Z veseljem vam pomagamo le pri pripravi programa in vodenju protokola. Pokličite nas in dogovorili se bomo.
Ne. Če naprimer ne želita posnetka vajine poroke, vaju v to nikakor ne bomo silili. Podobno velja za ostale storitve. Za nizko ceno naše storitve pogojujemo, da izbirate med našimi partnerji za fotografske, glasbene in gostinske storitve. Če želite katerega ali vse izmed naštetih nekoga, ki ni naš partner je cena naše storitve - organizacije poroke - višja. 
Ne. Zato smo tukaj! Da vam olajšamo priprave na poroko. Zaupajte nam želje in s ponudniki storitev, ki jih želite na vajini poroki, bomo namesto vas sklenili dogovor za ugodno ceno organizacije poroke. Izognili se boste številnim telefonskim klicem, brskanju po spletu, sestankom, pogajanjem in dogovarjanjem.
Danes že veliko glasbenih skupin ponuja tudi animacijo in povezuje program. Če bo na vajini poroki igrala skupina, ki to omogoča, potem vam odsvetujemo najem animatorja. V nasprotnem primeru pa ga toplo priporočamo.
Super. Verjamemo, da bo tudi njim prijalo nekaj ur sproščene zabave. Uredili bomo poseben prostor ali kotiček, kjer bo obilo igrač, risank, mladinskih filmov, najljubše glasbe otrok in balonov z motivi njihovih najljubših risanih junakov. Ko bodo omagali pa bodo na že pripravljenih ležiščih miže počakali, da njihovi starši odplešejo še zadnji ples.
Povejta, kaj želita in to dobita. Najnovejši BMW, Lexus? Old timer? Motor? Kočija s konjsko vprego?