Organizacija poroke

ęprimozbregar.com 134 of 257

Za vas smo pripravili cenovno ugoden seminar, kjer boste izvedeli vse, kar morate vedeti za uspešno načrtovanje vaše poroke. Čez vse pasti organizacije vas bo vodila organizatorka porok s 5-imi leti izkušenj.

Tečaj je omejen na največ 10 oseb, saj želimo zagotoviti najvišjo raven kakovosti in oseben pristop.

Kdaj: 10. 3. 2017 ob 17.00
Kje: Slovenska knjiga, Stegne 3, Ljubljana

80 €

organizacija porok02
 

Poleg širokega nabora storitev, ki jih nudimo v naših paketih, vam ponujamo še nekaj dodatnih storitev. Verjamemo, da bodo vašo poroko naredile še popolnejšo oziroma vas še dodatno razbremenile. Cene teh storitev so več kot konkurenčne, vendar vseeno odvisne od obsega storitve ter vaših želja.

 
 

 

 
organizacija porok01
Vsebina je v pripravi.
 €
 

 

 
organizacija porok01
Najbolj pogosto izbran paket. Z razlogom. Namenjen vsem, ki se zavedate, da je organizacija poroke zahtevna, hkrati pa terja veliko vašega časa. In vsem, ki želite, da je vaša poroka nekaj posebnega.

 

Če tudi vi želite biti na poročni dan in v času priprav brezskrbni in nočete obremeniti vaših najbližjih z izvajanjem protokolov, programa in presenečenj, je to paket za vas.

 

Kaj vse lahko storimo za vas? Kliknite in izvedeli boste.

 

1.180 €
organizacija porok03
 

Za vse, ki menite, da ne potrebujete organizatorja na dan poroke, hkrati pa ne želite ali ne utegnete več tednov brskati po spletu in iskati ustrezne izvajalce.


Organizirali bomo vašo poroko do potankosti in vam svetovali, kako postopati, da bo poročni dan brez organizatorja potekal tekoče in s čim manj stresa.

550 €
 

 

 
organizacija porok02
 

Ste poskrbeli že za vse in potrebujete le nekoga, ki bo koordiniral poročni obred v skladu z vašimi željami?

 

Dobili boste še več, saj bomo poskrbeli tudi za dekoracijo lokacije ter po obredu izvedli predhodno dogovorjene aktivnosti, ki bodo kratkočasile svate v času vajinega fotografiranja.

450 €
 
 
 
organizacija porok04

Večurni sestanek za vse, ki želite sami organizirati poroko in bi želeli pri tem nasvete in ideje izkušenega organizatorja porok.


Če niste popolnoma prepričani, kako se lotiti velikega projekta, vam bo naša pomoč prihranila ogromno časa. Prihranite lahko tudi denar, saj boste prejeli kupone ugodnosti, ki jih lahko unovčite pri skrbno izbranih izvajalcih, ki jim zaupamo tudi mi.
250 €