CELOSTNO SVETOVANJE

organizacija porok04

Večurni sestanek za vse, ki želite sami organizirati poroko in bi želeli pri tem nasvete in ideje izkušenega organizatorja porok.


Če niste popolnoma prepričani, kako se lotiti velikega projekta, vam bo naša pomoč prihranila ogromno časa. Prihranite lahko tudi denar, saj boste prejeli kupone ugodnosti, ki jih lahko unovčite pri skrbno izbranih izvajalcih, ki jim zaupamo tudi mi.
250 €

Kaj boste prejeli?

Kako izbrati lokacijo poroke in ostale izvajalce poročnih storitev? Kaj je najbolj pomembno in na kaj morate biti pozorni? Kako in kje lahko prihranite čas in denar? Koliko stane poroka po vajinih željah? Kakšna so zakonska določila? Kako poteka obred? Kako se lotiti organizacije poroke in kje začeti? Koga povabiti na poroko in kako animirati svate? Kako določiti rdečo nit poroke? Poleg odgovorov na vsa vprašanja, boste prejeli številne nasvete, ideje, navodila ter poročni plan, kupone ugodnosti, stroškovnik poroke in dostop do našega izbora poročnih idej na Pinterestu.

 

 • Svetovanje o poročnih lokacijah
  Ne veste, kje bi se poročili? Poznamo ogromno lokacij. Povejte, kakšni so vaši kriteriji za izbor lokacije in svetovali vam bomo ustrezne lokacije, pokazali fotografije in predstavili njihove okvirne cene.

 • Informacije o  ostalih izvajalcih poročnih storitev, ki jim zaupamo
  Iskanje cenovno in kakovostno ustreznih izvajalcev je dolgotrajno delo. Mi smo namesto vas ločili zrno od plevela. Sodelujemo z raznolikimi izvajalci poročnih storitev, s katerimi smo poskrbeli že za ogromno čudovitih porok.

 • Kupone ugodnosti za predstavljene izvajalce, ki vam ustrezajo

 • Stroškovnik za ažurno spremljanje stroškov porokedsc 3641 resize
  Kaj ste že plačali? Kaj še morate plačati in kakšen je trenuten skupni strošek poroke? Kaj ni nujno potrebno in lahko izločite? Če ne želite preseči vašega budgeta, uporabite naš stroškovnik.

 • Poročni plan
  Vanj boste lahko vpisovali vse, kar ste že storili in hkrati pregledovali vse, kar še morate storiti.

 • Zakonsko predpisana določila in informacije o postopkih prijave na UE
  Koliko prej morate prijaviti poroko? Kje vse se je možno poročiti? Kakšni so pogoji? Kako poteka urejanje dokumentacije za poroko izven uradnih prostorov? Kakšni so zakonski predpisi za ureditev poročne lokacije?

 • Potek poročnega obreda
  Ideje za izvedbo poročnega obreda, informacije o poteku in napotki za osebo, ki bo pomagala pri izvedbi. Lahko imata lastne zaobljube? Na kateri strani hodi oče, ko odda nevesto? Na kateri strani sedi ženin? Kako dolgo traja obred?

 • Kakšen je potek organizacije
  Za kaj morate poskrbeti najprej in kaj lahko počaka? Kdaj lahko pošljete vabila in kdaj je zadnji čas, da jih pošljete? Kaj mora biti urejeno preden pošljete vabila? Koliko prej morajo svatje sporočiti svojo prisotnost? Do kdaj morate izvajalcem sporočiti število svatov? Morate prej izbrati obleko kot cvetje ali obratno? Izberete najprej poročni šopek in na podlagi tega ostalo cvetje?

 • Povezava do našega izbora idej na Pinterestu
  Na podlagi tematike oziroma rdeče niti poroke, vam bomo omogočili dostop do našega Pinteresta, kjer boste dobili še več idej, ki jih bosta lahko s partnerjem v miru pregledovala tudi doma.

 • Svetovanje glede poročne dekoracije in tematike poroke
  Pokazali bomo fotografije, da boste lažje izbrali rdečo nit poroke, če je še nimate. Svetovali, kako kar najlepše okrasiti, tudi če imate omejena finančna sredstva. Kaj vse sodi k dekoraciji? Kako vključiti tudi sedežni red, oznake miz in ostale tiskovine? Se mora dekoracija prostora inmiz skladati s šopkom?
 • Kako animirati svate
  Kakšna presenečenja in popestritve lahko pripravite v času, ko se s partnerjem fotografirata in nista prisotna? Kaj, poleg plesa, početi po večerji? Številne ideje za aktivnosti, ki bodo svate povezale, jih kratkočasile in zabavale. Kaj lahko naredijo in bo ostalo vama kot trajen spomin?

 • Informacije, kako in kje lahko prihranite
  Kaj ni nujno potrebno? Kaj lahko postorite sami? Kje dobite najcenejše lampinjone in drugo dekoracijo?

 • Svetovanje glede primerne časovnice oziroma časovnega poteka poroke
  Kdaj se par obdaruje? Kdaj je najbolj primerno, da se izvedejo govori, prvi ples…? Kdaj se običajno prične večerja? Koliko časa od konca obreda do pričetka večerje je še sprejemljivo? Koliko časa se par običajno fotografira? Bo čudno, če torta ne bo ob polnoči? Kdaj pričeti zobredom? Koliko pred pričetkom poroke, moram k frizerju in vizažistu?

 • Ideje za igre, ki so preverjeno učinkovite
  delujejo povezovalno, spravijo svate na plesišče, jih nasmejijo ali pa na simpatičen način podajo informacije o paru.

 • Logistika poroke
  Kako je z nastanitvami in prevozi? Kdo običajno plača nočitve svatov? Ali pari pogosto poskrbijo za prevoz svatov? Lokacija poroke je precej oddaljena od doma večine svatov, kaj naj naredim? Kako nastanitev in/ali prevoz vpliva na trajanje poroke? Želim, da svatje prespijo, vendar jim ne morem plačati nočitve. Kako naj postopam?

 • Nasveti glede glasbe
  Katere skladbe so najbolj primerne za obred, prvi ples, ples s starši, prihod torte…?

 • Ideje za obdarovanje svatovprimozbregar.com279 resize
  Lahko podarim kaj drugega namesto konfetov? Česa so po naših izkušnjah svatje najbolj veseli? Kaj lahko podarim, kje to dobim in koliko stane?

 • Približno oceno stroškov
  Vaju zanima, koliko približno stane poroka, ki sta si jo zamislila? Na podlagi informacij, ki jih bomo prejeli, bomo podali približno oceno.

 • Na kaj morate biti pozorni pri dogovarjanju z izvajalci poročnih storitev
  Kaj jim morate povedati, kaj jih morate vprašati? Kaj bodo oni vprašali vas? Kdaj se jih običajno plača? Kakšne so v Sloveniji povprečne cene posameznih storitev?

 • Kakšni so poročni običaji ter katere in kako lahko prikrojite
  Vam ni všeč tradicija in si želite drugačne poroke? Hkrati pa se sprašujete, kako bodo to prenesli bližnji? Kaj se danes še počne na porokah in kaj je šlo v pozabo? Katere običaje lahko modernizirate?

 • Kako in do kakšne mere je pametno vključiti sorodnike in prijatelje v organizacijo
  Če na vaši poroki organizator ne bo prisoten in se želite izogniti kaosu ter hkrati kar najbolj sproščeno in neobremenjeno uživati na vajin dan, jih boste morali vključiti. Kje in kako, vam povemo na sestanku. Paziti morate le, da jih ne obremenite preveč in se bodo tudi oni počutili kot svatje.

 • Opozorili vas bomo na tipične napake, ki se pojavljajo na porokah brez organizatorja in podali rešitve
  Ne želite zmede? Nočete, da bi bili svatje lačni? Jih želite sprostiti in kratkočasiti? Kje se najpogosteje zaplete in zakaj?

 • Sporočanje želja vajinim svatom
  Kako svatom sporočiti, da si namesto servisnih krožnikov želite denar? Kako jim namigniti, da naj otroke pustijo doma?

 • Teksti in oblika poročnih tiskovin
  Kaj napisati? Katere informacije morajo vsebovati vabila? Katere tiskovine še potrebujeva? Kako lahko s tiskovinami personalizirava poroko in ji dava piko na i?

 • Svatje in sedežni redphoto-25
  Kako naj določiva, kdo vse bo povabljen? Kako naj jih posedeva? Naj imava sedežni red in kakšne so prednosti in slabosti? Naj otroke posedeva za ločeno mizo? Kam naj posedeva starše? Kje naj sedijo kadilci, svatje, ki ne plešejo, starši z otroci, ki so še v vozičku? Ali svatje v veliki večini s seboj pripeljejo otroke ali jih pustijo v varstvu?

 • Kako je vaša poroka lahko drugačna
  Imamo številne ideje in fotografije, ki vam bodo pomagale, da bo vajina poroka inovativna, posebna in samo vajina.

 • Kaj je najbolj pomembno za nepozabno poroko
  Je najbolj pomembna glasba? Ali mogoče lokacija? Hrana? Dekoracija? Kaj si svatje najbolj zapomnijo? Kaj vpliva na razpoloženje svatov in kakšno vlogo imata pri tem vidva?

 • Otroci na poroki
  Naj bodo vajini ali pa otroci vajinih bližnjih, v vsakem primeru, lahko s svojo simpatičnostjo poskrbijo za še lepši in bolj sproščen poročni obred. Kako pa jih zabavati potem? Jim morate priskrbeti animatorja ali je dovolj, da pripravite otroški kotiček? Kaj naj vsebuje in kam ga postaviti? Kako postopati, če je na poroki veliko otrok?

 • Vloga prič, družic in ostalih na poroki
  Kaj naj bi počeli in kaj običajno počnejo? Kako jih vključiti? Kako jih povzdigniti oziroma jim dati višjo vrednost in občutek pomembnosti na vajini poroki?

 • Koliko časa potrebujete za načrtovanje poroke
  Glede na vajine želje, bomo ocenili, koliko časa potrebujeta za načrtovanje.

 • Odgovorili bomo tudi na vsa ostala vprašanja
  Verjamemo, da zgoraj nismo zajeli vsega, kar vas zanima, ko se prvič lotevate organizacije tako velikega in pomembnega dogodka. Mogoče se sprašujeta tudi, ali morata nujno imeti naprsne šopke za svate? Ali pa sta ljubitelja statistike in želita vedeti, do katere ure po navadi trajajo poroke? Brez skrbi, odgovorili bomo na vse.

 

Vas zanima svetovanje? Kontaktirajte nas.

{chronoforms5}obrazec{/chronoforms5}