ORGANIZACIJA DO DNEVA POROKE

organizacija porok03
 

Za vse, ki menite, da ne potrebujete organizatorja na dan poroke, hkrati pa ne želite ali ne utegnete več tednov brskati po spletu in iskati ustrezne izvajalce.


Organizirali bomo vašo poroko do potankosti in vam svetovali, kako postopati, da bo poročni dan brez organizatorja potekal tekoče in s čim manj stresa.

550 €
 

 

 

Paket Organizacija do dneva poroke je namenjen vsem, ki:

  • Nimate časa
  • Se zavedate, da je za čudovito poroko potrebne precej organizacije, znanja in izkušenj
  • Ne želite več tednov brskati po spletu in iskati ustrezne izvajalce
  • Ne veste, kako se lotiti organizacije poroke
  • Želite, da je vaša poroka dobro organizirana
  • Želite, da za vas dela usklajena ekipa
  • Želite prihraniti denar in zanj dobiti karseda kakovostne izvajalce
  • Bi se radi izognili številnim sestankom z izvajalci posameznih poročnih storitev
  • Želite, da poročni načrt z informacijami za izvajalce naredi nekdo drug in jim te tudi posreduje
  • Ne želite naše prisotnosti na dan poroke


Hiter pregled naših storitev

Razlaga delo final

 

 

KAJ NAREDIMO ZA VAS DO POROČNEGA DNE?

200 ur v povprečju porabi par za organizacijo svoje poroke. Ta je pogosto jabolko spora med bodočima zakoncema. Prihranili vam bomo ogromno časa, precej denarja in verjetno tudi kakšen prepirček. Poleg kakovostne organizacije, boste lahko izbrali med preverjenimi in raznolikimi izvajalci, ki so jim zaupali že številni pari pred vami. 

Verjetno imate v glavi zmedo in ne veste, kje začeti. Razumljivo, saj se ne poročite vsak dan. Vaš strah je odveč, dobili ste zanesljivega in izkušenega vodiča, ki vas bo varno popeljal po poti v neznano. Smo bili tam že velikokrat in pot izvrstno poznamo.

Zakaj je dobro imeti pomoč izkušenega organizatorja in kaj prejmete?

Nasveti o poročnih lokacijah
Ne veste, kje bi se poročili? Na našem sestanku, boste na podlagi vaših kriterijev, prejeli številne informacije o različnih lokacijah. Prihranili boste čas, ki bi ga namenili za brskanje po spletu, pridobivanje ponudb in iskanje poročnih fotografij posamezne lokacije. In tega časa ni malo.

Informacije o  ostalih izvajalcih poročnih storitev, ki jim zaupamo
Izbirate lahko med raznolikimi izvajalci poročnih storitev, s katerimi smo poskrbeli že za ogromno čudovitih porok. Ne boste sami ločevali zrna od plevela, saj smo to že storili za vas. Iskanje cenovno in kakovostno ustreznih izvajalcev je dolgotrajen proces. Vi boste zanj porabili le del sestanka z nami.

Koordiniranje dogovorov z vsemi izbranimi izvajalci poročnih storitev
Izvajalcev poročnih storitev je na vsaki poroki med 10 in 15. Vi kličete njih, oni kličejo vas. Vendar ne pri nas. Namesto z vsemi, komunicirate večinoma z nami, kar vam prihrani precejšnje število klicev, poslanih e-sporočil in s tem časa. Vaše želje in pričakovanja poveste nam, mi pa jih prenesemo naprej vsem, ki jih to zadeva. Zapišemo jih v naše glave in za vsak slučaj še v plan poroke. Do njega dostopate tudi vi, zato ste lahko ves čas mirni in prepustite velik del skrbi nam. V primeru kakršnih koli sprememb, to pomeni za vas le en klic ali sporočilo nam in prenesli bomo informacije izvajalcem ter odgovorili na njihova dodatna vprašanja. Seznanimo vas tudi s ceno, načinom plačila, trajanjem njihove prisotnosti...

Kuponi ugodnosti skrbno izbranih izvajalcevmojfokus-izbor-hedonist 21
Za vaše zaupanje vas bomo nagradili s popusti, kot jih vsebuje knjižica Kuponov ugodnosti. V njo smo vključili le tiste izvajalce, s katerimi že dolgo sodelujemo in jim resnično zaupamo.

Stroškovnik za ažurno spremljanje stroškov poroke
V naprej boste obveščeni o vseh stroških, vodili bomo evidenco stroškov v našem stroškovniku.

Poročni plan
Vanj bomo za vas vpisovali vse, kar smo že dorekli in storili za vajin poročni dan, ter hkrati pregledovali vse, kar nas še čaka. Poslali ga bomo vsem vajinim izvajalcem poročnih storitev.

Zakonsko predpisana določila in informacije o postopkih prijave na UE
Podali vam bomo informacije: Koliko prej morate prijaviti poroko? Kje vse se je možno poročiti? Kakšni so pogoji? Kako poteka urejanje dokumentacije za poroko izven uradnih prostorov?

Potek poročnega obreda
Razložili vam bomo potek poročnega obreda ter vse možnosti, ki se vama ponujajo. Ali imata lahko lastne zaobljube? Na kateri strani hodi oče, ko odda nevesto? Na kateri strani sedi ženin? Kako dolgo traja obred? Kakšno dekoracijo lahko postavite? Kaj vse mora storiti oseba, ki vama bo pomagala pri izvedbi obreda?

Kakšen je potek organizacije
Za potek organizacije poskrbimo mi. Pravočasno vas bomo opozorili, kdaj morate na UE prijaviti poročni obred, kdaj je čas za pošiljanje vabil, rezervacije, izbor cvetja in dekoracije ipd. Lahko se sprostite in mirno čakate na vaš sanjski dan.

Povezava do našega izbora idej na Pinterestu
Na podlagi tematike oziroma rdeče niti poroke, vam bomo omogočili dostop do našega Pinterest-a, kjer boste dobili še več idej, ki jih bosta lahko s partnerjem v miru pregledovala tudi doma.

Svetovanje glede poročne dekoracije in tematike poroke
Pokazali bomo fotografije, da boste lažje izbrali rdečo nit poroke, če je še nimate. Svetovali, kako kar najlepše okrasiti, tudi če imate omejena finančna sredstva. Kaj vse sodi k dekoraciji? Kako vključiti tudi sedežni red, oznake miz in ostale tiskovine? Se mora dekoracija prostora in miz skladati s šopkom?

Kako animirati svate
Svetovali bomo kakšna presenečenja in popestritve lahko pripravite v času, ko se s partnerjem fotografirata in nista prisotna? Kaj, poleg plesa, početi po večerji? Številne ideje za aktivnosti, ki bodo svate povezale, jih kratkočasile in zabavale. 

Informacije, kako in kje lahko prihranite
Mi vemo: Kaj ni nujno potrebno? Kaj lahko postorite sami? Kje dobite najcenejše lampinjone, balone, svečnike, okvirje in drugo dekoracijo?

Svetovanje glede primerne časovnice oziroma časovnega poteka poroke
Na podlagi naših nasvetov in vaših želja bomo skupaj določili časovni potek vajine poroke: Kdaj se par obdaruje? Kdaj je najbolj primerno, da se izvedejo govori, prvi ples…? Kdaj se običajno prične večerja? Koliko časa od konca obreda do pričetka večerje je še sprejemljivo? Koliko časa se par običajno fotografira? Bo čudno, če torta ne bo ob polnoči? Kdaj pričeti z obredom? Koliko pred pričetkom poroke, moram k frizerju in vizažistu?

Ideje za igre, ki so preverjeno učinkovite
Vse delujejo povezovalno, spravijo svate na plesišče, jih nasmejijo ali pa na simpatičen način podajo informacije o paru. Svetovali vam bomo, poskrbeli za vse pripomočke in seznanili animatorja oz. glasbenike s potekom določene igre.

primozbregar.com270 resizeLogistika poroke
Kako je z nastanitvami in prevozi? Kdo običajno plača nočitve svatov? Ali pari pogosto poskrbijo za prevoz svatov? Lokacija poroke je precej oddaljena od doma večine svatov, kaj naj naredim? Kako nastanitev in/ali prevoz vpliva na trajanje poroke? Želim, da svatje prespijo, vendar jim ne morem plačati nočitve. Prepustite te skrbi nam, le zaupajte nam svoje in želje vaših svatov.

Nasveti glede glasbe
Katere skladbe so najbolj primerne za obred, prvi ples, ples s starši, prihod torte…? Imamo kopico idej in radi vam bomo pomagali.

Ideje za obdarovanje svatov
Lahko podarim kaj drugega namesto konfetov? Česa so po naših izkušnjah svatje najbolj veseli? Kaj lahko podarim, kje to dobim in koliko stane? 

Približno oceno stroškov
Vaju zanima, koliko približno stane poroka, ki sta si jo zamislila? Na podlagi informacij, ki jih bomo prejeli, bomo podali približno oceno.

Kakšni so poročni običaji ter katere in kako lahko prikrojite
Vam ni všeč tradicija in si želite drugačne poroke? Hkrati pa se sprašujete, kako bodo to prenesli bližnji? Kaj se danes še počne na porokah in kaj je šlo v pozabo? Katere običaje lahko modernizirate? Z veseljem vam svetujemo, kako narediti poroko čim bolj vajino.

Sporočanje želja vajinim svatom
Kako svatom sporočiti, da si namesto servisnih krožnikov želite denar? Kako jim namigniti, da naj otroke pustijo doma? Skozi leta izkušenj vemo, kaj se najbolje obnese.

Teksti in oblika poročnih tiskovin
Potrebujete pomoč pri iskanju pravih besed? Katere informacije morajo vsebovati vabila? Katere tiskovine še potrebujeva? Kako lahko s tiskovinami personalizirava poroko in ji dava piko na i? Lahko vam pomagamo!

Svatje in sedežni red
Kako določiti listo povabljenih in kako goste posesti? Razložili vam bomo prednosti in slabosti sedežnega reda in svetovali kam posesti otroke, kadilce, starejše, tiste, ki ne plešejo radi ali starše z dojenčki. 

Kako je vaša poroka lahko drugačna
Imamo številne ideje in fotografije, ki vam bodo pomagale, da bo vajina poroka inovativna, posebna in samo vajina.

Kaj je najbolj pomembno za nepozabno poroko
Je najbolj pomembna glasba? Ali mogoče lokacija? Hrana? Dekoracija? Kaj si svatje najbolj zapomnijo? Kaj vpliva na razpoloženje svatov in kakšno vlogo imata pri tem vidva? Seveda ima vsak par drugačne prioritete. Skupaj jih bomo določili in naredili vajino poroko čisto po vajini meri.

Otroci na poroki
Naj bodo vajini ali pa otroci vajinih bližnjih, v vsakem primeru, lahko s svojo simpatičnostjo poskrbijo za še lepši in bolj sproščen poročni obred. Kako pa jih zabavati potem? Jim morate priskrbeti animatorja ali je dovolj, da pripravite otroški kotiček? Kaj naj vsebuje in kam ga postaviti? Kako postopati, če je na poroki veliko otrok? Poznamo odlične animatorje in varuške, ki bodo poskrbeli, da se bodo lahko zabavali otroci in njihovi starši.

Vloga prič, družic in ostalih na poroki
Kaj naj bi počeli in kaj običajno počnejo? Kako jih vključiti? Kako jih povzdigniti oziroma jim dati višjo vrednost in občutek pomembnosti na vajini poroki?


Še več informacij najdete v članku 40 STVARI, KI JIH MORATA OPRAVITI PRED POROKO.gumb kontaktirajte
Imamo vse odgovore in že na eni kavici lahko odgovorimo na stotine vprašanj in damo enako količino idej in nasvetov. Ali jih boste upoštevali ali ne, je vaša odločitev. V obeh primerih vam bomo stali ob strani in dali vse od sebe, da bo vaš dan tak, kot si želite. Najbolj pomembno pa je, da bo vaša poroka ostala edinstvena, tudi če boste celotno ali pa le del organizacije prepustili profesionalni ekipi, ki s svojimi izkušnjami ter ubranostjo prihrani mnogo vašega časa, denarja ter stresnih trenutkov.

 

Vas zanima tudi, kaj vključuje Celostna organizacija? Kliknite TUKAJ.

 

Vaše povpraševanje lahko oddate tudi s pomočjo spodnjega obrazca.

{chronoforms5}obrazec{/chronoforms5}