CELOSTNA ORGANIZACIJA

organizacija porok01
Najbolj pogosto izbran paket. Z razlogom. Namenjen vsem, ki se zavedate, da je organizacija poroke zahtevna, hkrati pa terja veliko vašega časa. In vsem, ki želite, da je vaša poroka nekaj posebnega.

 

Če tudi vi želite biti na poročni dan in v času priprav brezskrbni in nočete obremeniti vaših najbližjih z izvajanjem protokolov, programa in presenečenj, je to paket za vas.

 

Kaj vse lahko storimo za vas? Kliknite in izvedeli boste.

 

1.180 €

Kaj naredimo za vas?

Razlaga delo final

 


KAKO LAHKO ZNIŽATE CENO ORGANIZACIJE?

Ob pričetku našega sodelovanja boste prejeli KNJIŽICO UGODNOSTI, ki vam jih nudimo na storitve naših najbolj zanesljivih partnerjev. Z vsakim unovčenim kuponom, bo vaša poroka ugodnejša. Prihranite lahko več sto eurov!


PRIMER:

Če boste unovčili kupon za enega od naših fotografov, glasbenih izvajalcev in izbrali lokacijo iz naše ponudbe, boste za organizacijo plačali kar 300 € manj. Namesto 1.180 €, le 880 €.


Vaš prihranek bo z vsakim nadaljnim unovčenim kuponom še višji. Cena 1.180 € velja le v primeru, da se odločite za našo organizacijo in se NE odločite za nobeno od storitev naših partnerjev.

 

Se sprašujete zakaj vam bomo podarili bone?

Enostavno. Vse izvajalce smo dolgo in skrbno izbirali ter z njimi izvedli že zelo veliko porok. Trdno verjamemo, da ekipa, ki se pozna in je uigrana, dela veliko bolj kakovostno. V knjižico smo vključili le tiste, ki jim zaupamo in odlično poznamo njihov način dela, kar posledično olajša naše delo in prinese še boljši končni rezultat. Ravno zato smo z njimi za vas pripravljeni delati ugodneje. Ker vemo, da boste poleg cenovnih ugodnosti, prejeli tudi uigrano ekipo, zaradi katere bo vajina poroka še boljša.

 

KAJ STORIMO ZA VAS:

{slider=NA POROČNI DAN}
Razbremenimo vas, da se lahko mirno in sproščeno urejate ter pripravljate na pričetek poroke. Ko se ta prične pa se lahko prepustite, saj smo od vas že izvedeli vse in vemo, kako ravnati v primeru nenadnega dežja, zamude pri dostavi torte in še čem. In zato smo z vami.

KAKO VAS RAZBREMENIMO?
• Vaju: Gostinec, glasbeni izvajalec, fotograf, drugi izvajalci pa tudi svatje, imajo številna vprašanja, s katerimi naslavljajo mladoporočenca na poročni dan. Temu se popolnoma izogneta s prisotnim organizatorjem, kar omogoča vajino sproščenost in nemoteno druženje s svati.

• Priče in prijatelje: Kadar na poroki ni organizatorja, mora nekdo prej okrasiti prostor, postaviti sedežni red, nato poskrbeti za tekoč potek obreda, postaviti svate v špalir, razdeliti riž, jih povabiti na večerjo, usmeriti na njihov sedež, pripraviti mizo z darili, ki jih bosta dala svatom ob odhodu, povedati natakarjem, da želite večerjo nekaj minut prej ali pozneje, sporočiti glasbenikom, da sta pripravljena za prvi ples in še bi lahko naštevali. Običajno pade to breme na pričo ali prijateljico. Se vam zdi, da lahko sproščeno uživa na vajini poroki?

Na dan poroke se lahko zgodi še marsikaj nepredvidljivega: hitro poslabšanje vremena in s tem sprememba poteka poroke; spremembe v sedežnem redu, številu svatov; poseben program in presenečenja svatov za katera nista vedela in podobno. Z vsem naštetim se spopadamo mi in damo vse od sebe, da vi in vaši svatje ne občutite zapletov.

Prisotnost organizatorja 
Na vaš poročni dan bomo prisotni od prvih jutranjih priprav do konca uradnega poročnega programa - razreza poročne torte.

 

Preberite si del naših opravil:

POSTAVITEV DEKORACIJE: 
Neveste, ki nimajo organizatorja, jutro poročnega dne velikokrat namenijo postavljanju dekoracije na lokaciji poročnega obreda in poročne zabave. Nekatere se temu izognejo tako, da prosijo bližnje, če bi to storili za njo. Določene pa najamejo in plačajo aranžerje ali cvetličarje. 

Verjamemo, da ste se na naši strani znašli tudi zato, ker privoščite sebi in vašim bližnjim, da na vaš poročni dan maksimalno in sproščeno uživajo. In prav to vam omogočamo. Brez dodatnih stroškov.


• Na poročni dan boste na lokacijo civilnega in cerkvenega obreda ter poročne zabave, lahko prišli tik pred zdajci, saj bomo mi poskrbeli za postavitev 12112163 763475597111368 3380243592080145322 nosnovne, dogovorjene dekoracije (okrasitev miz, postavitev sedežnega reda, oznak miz, menijskih kartic itd.) na vseh lokacijah.
• V primeru zahtevnejše dekoracije, bomo poskrbeli za potek le-te s strani dekoraterja, cvetličarja ali ostalih tehnikov (luči, pohištvo, itd.), vi pa boste ta čas lahko namenili pripravam na poroko.

PONOVNI PREGLED PLANA Z IZVAJALCI:
• S strežnim osebjem, fotografom in glasbenim izvajalcem gremo skupaj čez celoten plan in jih še enkrat opozorimo na posebnosti. 
• Ne bo se vam treba spraševati ali je prispela vajina torta, baloni, pecivo ali pijača in ostale stvari vezane na dostavo.
• Preverimo ali je prostor pripravljen tako kot sta si zamislila.

OBRED:
• Ne bosta obremenjena s seznanjanjem matičarja in pooblaščenca o poteku obreda tik pred pričetkom le-tega. 
• Vajine svate bomo do lokacije obreda prijazno povabili mi.
• Ko so vsi na mestih, damo znak za začetek poročne koračnice.
• Poskrbimo, da je nevestin prihod do ženina tak, kot sta si ga zamislila in damo napotke očetu, pričam, družicam, otrokom, ki nosijo cvetje ali prstane.
• Pripravimo košaro z rižem ali cvetjem, postavimo svate v špalir in ga razdelimo. 
• Pripravimo mizo za darila in poskrbimo, da se jih odnese na varno mesto.

PO OBREDU:
• Izvedemo vnaprej dogovorjene aktivnosti, ki kratkočasijo vajine svate, medtem ko se vidva fotografirata. 
• Prestavimo namizni aranžma iz mize za obred na vajino mizo. 
• Pripravimo darilca za svate. 
• Pravočasno vaju napotimo na poročno fotografiranje.
• Koordiniramo napoved vajinega prihoda v restavracijo.


VEČERJA:
• Poskrbimo, da vsak svat najde svoj sedež. 
• Pospravimo vse pripomočke, uporabljene pri aktivnostih. Pripravimo nove, glede na prej dogovorjen potek večera. 
• Poskrbimo za gladek potek programskih točk: govori, igre, prvi ples, poročna torta, metanje šopka in podvezice in druge. 
{/slider}

{slider=DO POROČNEGA DNE}

200 ur v povprečju porabi par za organizacijo svoje poroke. Ta je pogosto jabolko spora med bodočima zakoncema. Prihranili vam bomo ogromno časa, precej denarja in verjetno tudi kakšen prepirček. Poleg kakovostne organizacije, boste lahko izbrali med preverjenimi in raznolikimi izvajalci, ki so jim zaupali že številni pari pred vami. 

Verjetno imate v glavi zmedo in ne veste, kje začeti. Razumljivo, saj se ne poročite vsak dan. Vaš strah je odveč, dobili ste zanesljivega in izkušenega vodiča, ki vas bo varno popeljal po poti v neznano. Smo bili tam že velikokrat in pot izvrstno poznamo.

Zakaj je dobro imeti pomoč izkušenega organizatorja in kaj prejmete?

Nasveti o poročnih lokacijah
Ne veste, kje bi se poročili? Na našem sestanku, boste na podlagi vaših kriterijev, prejeli številne informacije o različnih lokacijah. Prihranili boste čas, ki bi ga namenili za brskanje po spletu, pridobivanje ponudb in iskanje poročnih fotografij posamezne lokacije. In tega časa ni malo.

Informacije o  ostalih izvajalcih poročnih storitev, ki jim zaupamo
Izbirate lahko med raznolikimi izvajalci poročnih storitev, s katerimi smo poskrbeli že za ogromno čudovitih porok. Ne boste sami ločevali zrna od plevela, saj smo to že storili za vas. Iskanje cenovno in kakovostno ustreznih izvajalcev je dolgotrajen proces. Vi boste zanj porabili le del sestanka z nami.

Koordiniranje dogovorov z vsemi izbranimi izvajalci poročnih storitev 
Izvajalcev poročnih storitev je na vsaki poroki med 10 in 15. Vi kličete njih, oni kličejo vas. Vendar ne pri nas. Namesto z vsemi, komunicirate večinoma z nami, kar vam prihrani precejšnje število klicev, poslanih e-sporočil in s tem časa. Vaše želje in pričakovanja poveste nam, mi pa jih prenesemo naprej vsem, ki jih to zadeva. Zapišemo jih v naše glave in za vsak slučaj še v plan poroke. Do njega dostopate tudi vi, zato ste lahko ves čas mirni in prepustite velik del skrbi nam. V primeru kakršnih koli sprememb, to pomeni za vas le en klic ali sporočilo nam in prenesli bomo informacije izvajalcem ter odgovorili na njihova dodatna vprašanja. Seznanimo vas tudi s ceno, načinom plačila, trajanjem njihove prisotnosti, usmerjamo jih na poti do poročne lokacije, vašega doma ter na dan poroke še enkrat skupaj pregledamo plan ter skrbimo, da vsi izvajajo storitve v skladu z dogovorom.

Kuponi ugodnosti skrbno izbranih izvajalcev z višjimi popustimojfokus-izbor-hedonist 21
Za vaše zaupanje vas bomo nagradili s še višjimi popusti, kot jih vsebuje knjižica Kuponov ugodnosti, namenjena tisitm, ki se ne odločijo za celostno organizacijo. V njo smo vključili le tiste izvajalce, s katerimi že dolgo sodelujemo in jim resnično zaupamo.

Stroškovnik za ažurno spremljanje stroškov poroke
V naprej boste obveščeni o vseh stroških, vodili bomo evidenco stroškov v našem stroškovniku.

Poročni plan
Vanj bomo za vas vpisovali vse, kar smo že dorekli in storili za vajin poročni dan, ter hkrati pregledovali vse, kar nas še čaka. Poslali ga bomo vsem vajinim izvajalcem poročnih storitev.

Zakonsko predpisana določila in informacije o postopkih prijave na UE
Podali vam bomo informacije: Koliko prej morate prijaviti poroko? Kje vse se je možno poročiti? Kakšni so pogoji? Kako poteka urejanje dokumentacije za poroko izven uradnih prostorov?

Potek poročnega obreda
Razložili vam bomo potek poročnega obreda ter vse možnosti, ki se vama ponujajo. Ali imata lahko lastne zaobljube? Na kateri strani hodi oče, ko odda nevesto? Na kateri strani sedi ženin? Kako dolgo traja obred? Kakšno dekoracijo lahko postavite? Kaj vse mora storiti oseba, ki vama bo pomagala pri izvedbi obreda? Vajin obred bomo tudi koordinirali, postavili bomo želeno dekoracijo, poskrbeli za pogostitev po obredu in animacijo gostov, medtem ko se vidva fotografirata.

Kakšen je potek organizacije
Za potek organizacije poskrbimo mi. Pravočasno vas bomo opozorili, kdaj morate na UE prijaviti poročni obred, kdaj je čas za pošiljanje vabil, rezervacije, izbor cvetja in dekoracije ipd. Lahko se sprostite in mirno čakate na vaš sanjski dan.

Povezava do našega izbora idej na Pinterestu
Na podlagi tematike oziroma rdeče niti poroke, vam bomo omogočili dostop do našega Pinterest-a, kjer boste dobili še več idej, ki jih bosta lahko s partnerjem v miru pregledovala tudi doma.

Svetovanje glede poročne dekoracije in tematike poroke
Pokazali bomo fotografije, da boste lažje izbrali rdečo nit poroke, če je še nimate. Svetovali, kako kar najlepše okrasiti, tudi če imate omejena finančna sredstva. Kaj vse sodi k dekoraciji? Kako vključiti tudi sedežni red, oznake miz in ostale tiskovine? Se mora dekoracija prostora in miz skladati s šopkom?

Kako animirati svate
Svetovali bomo kakšna presenečenja in popestritve lahko pripravite v času, ko se s partnerjem fotografirata in nista prisotna? Kaj, poleg plesa, početi po večerji? Številne ideje za aktivnosti, ki bodo svate povezale, jih kratkočasile in zabavale. Seveda bomo poskrbeli za vse pripomočke in izbrano animacijo tudi izvedli na sami poroki.

Informacije, kako in kje lahko prihranite
Mi vemo: Kaj ni nujno potrebno? Kaj lahko postorite sami? Kje dobite najcenejše lampinjone, balone, svečnike, okvirje in drugo dekoracijo?

Svetovanje glede primerne časovnice oziroma časovnega poteka poroke
Na podlagi naših nasvetov in vaših želja bomo skupaj določili časovni potek vajine poroke: Kdaj se par obdaruje? Kdaj je najbolj primerno, da se izvedejo govori, prvi ples…? Kdaj se običajno prične večerja? Koliko časa od konca obreda do pričetka večerje je še sprejemljivo? Koliko časa se par običajno fotografira? Bo čudno, če torta ne bo ob polnoči? Kdaj pričeti z obredom? Koliko pred pričetkom poroke, moram k frizerju in vizažistu?

Ideje za igre, ki so preverjeno učinkovite
Vse delujejo povezovalno, spravijo svate na plesišče, jih nasmejijo ali pa na simpatičen način podajo informacije o paru. Svetovali vam bomo, poskrbeli za vse pripomočke in seznanili animatorja oz. glasbenike s potekom določene igre.

primozbregar.com270 resizeLogistika poroke
Kako je z nastanitvami in prevozi? Kdo običajno plača nočitve svatov? Ali pari pogosto poskrbijo za prevoz svatov? Lokacija poroke je precej oddaljena od doma večine svatov, kaj naj naredim? Kako nastanitev in/ali prevoz vpliva na trajanje poroke? Želim, da svatje prespijo, vendar jim ne morem plačati nočitve. Prepustite te skrbi nam, le zaupajte nam svoje in želje vaših svatov.

Nasveti glede glasbe
Katere skladbe so najbolj primerne za obred, prvi ples, ples s starši, prihod torte…? Imamo kopico idej in radi vam bomo pomagali.

Ideje za obdarovanje svatov
Lahko podarim kaj drugega namesto konfetov? Česa so po naših izkušnjah svatje najbolj veseli? Kaj lahko podarim, kje to dobim in koliko stane?  Poleg nasveta, bomo priskrbeli izbrana darilca in jih postavili na za to predvideno mesto.

Približno oceno stroškov
Vaju zanima, koliko približno stane poroka, ki sta si jo zamislila? Na podlagi informacij, ki jih bomo prejeli, bomo podali približno oceno.

Kakšni so poročni običaji ter katere in kako lahko prikrojite
Vam ni všeč tradicija in si želite drugačne poroke? Hkrati pa se sprašujete, kako bodo to prenesli bližnji? Kaj se danes še počne na porokah in kaj je šlo v pozabo? Katere običaje lahko modernizirate? Z veseljem vam svetujemo, kako narediti poroko čim bolj vajino.

Sporočanje želja vajinim svatom
Kako svatom sporočiti, da si namesto servisnih krožnikov želite denar? Kako jim namigniti, da naj otroke pustijo doma? Skozi leta izkušenj vemo, kaj se najbolje obnese.

Teksti in oblika poročnih tiskovin
Potrebujete pomoč pri iskanju pravih besed? Katere informacije morajo vsebovati vabila? Katere tiskovine še potrebujeva? Kako lahko s tiskovinami personalizirava poroko in ji dava piko na i? Lahko vam pomagamo!

Svatje in sedežni red
Kako določiti listo povabljenih in kako goste posesti? Razložili vam bomo prednosti in slabosti sedežnega reda in svetovali kam posesti otroke, kadilce, starejše, tiste, ki ne plešejo radi ali starše z dojenčki. 

Kako je vaša poroka lahko drugačna
Imamo številne ideje in fotografije, ki vam bodo pomagale, da bo vajina poroka inovativna, posebna in samo vajina.

Kaj je najbolj pomembno za nepozabno poroko
Je najbolj pomembna glasba? Ali mogoče lokacija? Hrana? Dekoracija? Kaj si svatje najbolj zapomnijo? Kaj vpliva na razpoloženje svatov in kakšno vlogo imata pri tem vidva? Seveda ima vsak par drugačne prioritete. Skupaj jih bomo določili in naredili vajino poroko čisto po vajini meri.

Otroci na poroki
Naj bodo vajini ali pa otroci vajinih bližnjih, v vsakem primeru, lahko s svojo simpatičnostjo poskrbijo za še lepši in bolj sproščen poročni obred. Kako pa jih zabavati potem? Jim morate priskrbeti animatorja ali je dovolj, da pripravite otroški kotiček? Kaj naj vsebuje in kam ga postaviti? Kako postopati, če je na poroki veliko otrok? Poznamo odlične animatorje in varuške, ki bodo poskrbeli, da se bodo lahko zabavali otroci in njihovi starši.

Vloga prič, družic in ostalih na poroki
Kaj naj bi počeli in kaj običajno počnejo? Kako jih vključiti? Kako jih povzdigniti oziroma jim dati višjo vrednost in občutek pomembnosti na vajini poroki?


Še več informacij najdete v članku 40 STVARI, KI JIH MORATA OPRAVITI PRED POROKO.gumb kontaktirajte
Imamo vse odgovore in že na eni kavici lahko odgovorimo na stotine vprašanj in damo enako količino idej in nasvetov. Ali jih boste upoštevali ali ne, je vaša odločitev. V obeh primerih vam bomo stali ob strani in dali vse od sebe, da bo vaš dan tak, kot si želite. Najbolj pomembno pa je, da bo vaša poroka ostala edinstvena, tudi če boste celotno ali pa le del organizacije prepustili profesionalni ekipi, ki s svojimi izkušnjami ter ubranostjo prihrani mnogo vašega časa, denarja ter stresnih trenutkov.

{/slider}

 

Imate dodatna vprašanja? Pišite nam.

{chronoforms5}obrazec{/chronoforms5}