DODATNA PONUDBA

organizacija porok02
 

Poleg širokega nabora storitev, ki jih nudimo v naših paketih, vam ponujamo še nekaj dodatnih storitev. Verjamemo, da bodo vašo poroko naredile še popolnejšo oziroma vas še dodatno razbremenile. Cene teh storitev so več kot konkurenčne, vendar vseeno odvisne od obsega storitve ter vaših želja.

 
 

 

 

 • Animacija otrok na poroki
  Pripravimo otroški kotiček s pobarvankami, barvicami, igračami, knjigicami. Najamemo animatorja, varuško, klovna, čarovnika, ki animira otroke na poroki.

 • Direktna komunikacija s svati
  Za vas razpošljemo vabila po pošti, preko personaliziranega e-mail računa ali v newsletter obliki pošiljamo informacije svatom o vašem poročnem dnevu, lokaciji, hrani, jih pozivamo, da z nami sodelujejo pri programu večera, nam sporočijo posebnosti glede hrane, itd. Vodimo listo prisotnosti gostov ter smo na voljo za infomacije preko telefona in skype-a.

 • Pisanje zaobljub, zdravic, zahvalnih govorov, zahvalnih kartic ipd.
  Preprosti nismo vsi pisatelji in pesniki, kajne? Če tudi vam besede ne tečejo na papir tako gladko, kot so Prešernu, dovolite, da vam pomagamo pri pisanju tekstov za zahvale, govore in celo zaobljube.

 • Sestavljanje, oblikovanje in tiskanje poročnega programa za svate
  Si želite unikatno vabilo, ki bi odražalo vaš stil oz. tematiko poroke? Hkrati pa bi želeli v istem stilu tudi meni, imenske kartice, razpored sedežnega reda, etikete za vodo, darilca, zahvalnice,… Naša oblikovalka z veseljem prisluhne vašim željam in vam oblikuje ter natisne prav takšno vabilo, kot ste si si ga zamislili ali videli nekje na spletu.

 • Dostava in vračanje izposojenih stvari
  Želite imeti tudi brezskrben prvi dan zakona? Se dobro naspati, se poveseliti s prijatelji in v miru podoživljati vesele trenutke poročnega dne? Za vas bomo prevzeli vso izposojeno opremo, dekoracijo in jo vrnili. Prav tako lahko poskrbimo za dostavo peciva, cvetja in ostale opreme, za katero niso odgovorni podizvajalci.

 • Oblikovanje spletne strani s fotografijami in utrinki s poroke
  Združite vse informacije o vajinem poročnem dnevu na spletni strani, ki bo narejena le za vaju. Opisali bomo lokacijo poroke, program poroke, priložili zemljevide poti, ponudili možnosti prenočitve ali prevoza, vidva pa bosta dodala svojo ljubezensko zgodbo. Stran bomo oplemeniti s fotografijami iz predporočnega fotografiranja z enim od naših fotografov. Na sami poroki pa bomo svatom ponudili možnost, da fotografije, posnete s pametnimi telefoni neposredno nalagajo v galerijo na vajini spletni strani.