previous arrow
next arrow
Slider

POROKA ZA DUŠO

Agencija Hedonist je za zaljubljence vseh starosti pripravila ponudbo, kot je še ni bilo!
aw 009

 

Se imata rada, pa vama »kos papirja« nič ne pomeni? Sta že poročena, pa bi si rada pred oltarjem še enkrat izpovedala ljubezen? Si želita uradno poročiti, kljub temu pa imeti zelo poseben poročni obred. Vama zakonodaja iz kakršnih koli razlogov ne dovoljuje izvedbe uradno priznanega poročnega obreda?
 
Če sta na zgornja vprašanja vsaj enkrat odgovorila z DA, potem berita dalje!
 

POROKA ZA DUŠO

-Sta vedela, da vaju lahko poroči vajin prijatelj, znanec ali pa celo znan Slovenec. 
-Samo za vaju pripravimo čudovit, ganljiv, lahko tudi odštekan obred, ki ga lahko vodi vama ljuba oseba ali znana osebnost. In to kjerkoli si želita. Sredi travniških planjav, v hribih, na morju, na plaži, sredi vinograda, pa tudi v gradovih, hotelih, dvorcih.
-Takšna poroka ni uradna in pravno veljavna, zato smo jo poimenovali »poroka za dušo«
-V kolikor si želita tudi uradne zakonske zveze, jo lahko opravita sama s pričama, v prostorih želene upravne enote, tisti ali katerikoli drug dan. Svojo družino, prijatelje svate pa povabita na nepozaben poročni obred. 

 

OBNOVITEV POROČNIH ZAOBLJUB

Sta že sklenila zakonsko zvezo in se bliža (okrogla) obletnica? Tudi vaju otroci sprašujejo, kje so bili v času vajine poroke? Izkoristita priložnost in si še enkrat izpovejta ljubezen pred prijatelji in družino. Obnovite zaobljub je nekaj izjemno lepega in daje čudovit vzor, kako ljubezen med dvema lahko dolgo gori in odnos raste. 

 

Za vse vaše želje poskrbimo mi. Vse kar morate storiti je, da nam jih zaupate. Izpeljemo popolno organizacijo vaše Poroke za dušo, kar pomeni, da lahko izgleda popolnoma enako, kot prava, uradna poroka ali pa je povsem drugačna. 
 
 
 

 

 

 

 • CENIK NAŠIH STORITEV


  Razlaga delo final

   

  Naš način dela je enostaven. Več naših storitev izbereta, nižja je cena organizacije.
   

  Ob pričetku našega sodelovanja boste prejeli KNJIŽICO UGODNOSTI, ki vam jih nudimo na storitve naših najbolj zanesljivih partnerjev. Z vsakim unovčenim kuponom, bo vaša poroka ugodnejša. Prihranite lahko več sto eurov!


  Primer:

           
      Če boste unovčili kupon za enega od naših fotografov, glasbenih izvajalcev in izbrali lokacijo iz naše ponudbe, boste za organizacijo plačali kar 300 € manj. Namesto 1.180 €, le 880 €.
  Vaš prihranek bo z vsakim nadaljnim unovčenim kuponom še višji. Cena 1.180 € velja le v primeru, da se odločite za našo organizacijo in se NE odločite za nobeno od storitev naših partnerjev.
     
           


  Se sprašujete zakaj vam bomo podarili bone?

  Enostavno. Vse izvajalce smo dolgo in skrbno izbirali ter z njimi izvedli že zelo veliko porok. Trdno verjamemo, da ekipa, ki se pozna in je uigrana, dela veliko bolj kakovostno. V knjižico smo vključili le tiste, ki jim zaupamo in odlično poznamo njihov način dela, kar posledično olajša naše delo in prinese še boljši končni rezultat. Ravno zato smo z njimi za vas pripravljeni delati ugodneje. Ker vemo, da boste poleg cenovnih ugodnosti, prejeli tudi uigrano ekipo, zaradi katere bo vajina poroka še boljša.

   


  Ne vesta, kateri paket bi izbrala?
   Preberita, kako vam organizator olajša priprave in poročni dan ali si odgovorita na spodnje trditve:

  • Želiva le pomoč pri iskanju zanesljivih partnerjev z izvrstnim razmerjem med ceno in kakovostjo.
  • Na poročni dan ne želiva nič posebnega, ne bomo imeli iger, presenečenj za svate in ostalega programa.
  • Nimava časa za iskanje ustreznih ponudnikov poročnih storitev in sestankovanje z njimi ter usklajevanje njihovega dela, na poročni dan pa bova prosila nekoga od svatov, da poskrbi za vse potrebno.

  Če za vaju velja katera od zgornjih trditev, vama svetujemo paket ORGANIZACIJA DO DNEVA POROKE.

   

  Če se zavedata, da je poleg zgoraj naštetega, poročni dan logistično zahteven in želita biti razbremenjena ter se posvečati drug drugemu in svatom, izberita CELOSTNA ORGANIZACIJA POROKE. Prejela bosta izvajalce z izvrstnim razmerjem med ceno in kakovostjo, ki se med seboj poznajo in skupaj vrhunsko delajo. Preberite, kako vam poročni organizator lahko olajša poročni dan.

   

  Oddajta neobvezujoče povpraševanje!

   

  Sporočita nam, kaj želita obdržati v paketu in česa ne potrebujeta in poslali vama bomo novo ponudbo. Sestavita paket po vajini meri