Najeti organizatorja ali ne?

Poroka ni samo velik finančni, ampak tudi organizacijski zalogaj. Če želite, da vse poteka brez zapletov in ne želite z organizacijo obremenjevati sebe ali svojih bližnjih, si priskrbite izkušenega organizatorja. Kakovosten in izkušen organizator, ki vam stoji ob strani že ob pripravah na poroko in tudi na poročni dan, vam prihrani ogromno skrbi, časa in denarja.


photo-34 miniSeveda je marsikateremu paru ali bodoči nevesti še vedno v veliko veselje organizirati poroko v lastni režiji in to zelo dobro razumemo in podpiramo. Prav v ta namen smo sestavili paket CELOSTNO SVETOVANJE, kjer vam v nekaj urah zgradimo temelje, na katerih nato z velikim prihrankom časa in denarja, sami ali s pomočjo družine in prijateljev, zgradite vaš sanjski dan. 

Dejstvo pa je, da nam mnogi pari, ki so si sami organizirali poroko, brez vsakršne pomoči profesionalnih organizatorjev, zaupajo, da bi se odločili drugače, če bi imeli še enkrat to priložnost. Poroka je velik dogodek, na katerem sodeluje veliko izvajalcev, poleg tega pa nemalokrat tudi višje sile, kot je vreme, prometni zastoji, izpad elektrike, nehotene zamude in še kaj posežejo v skrbno načrtovan poročni plan. V teh trenutkih je neprecenljivo imeti nekoga, ki reši vse nastale situacije in poskrbi, da vse teče, kot po maslu. Za vas imamo pripravljenih več paketov storitev in z veseljem vam pomagamo pri odločitvi, kateri je pravi za vas.


Seveda so ključ do brezhibne poroke izvrstni in zanesljivi izvajalci poročnih storitev.
Skozi leta dela in izkušenj, smo izbrali odlične ponudnike poročnih storitev, katere predstavljamo kot naše Mojstre užitkov in s katerimi uspešno sodelujemo, uspešno pa je sodelovanje tudi med njimi. Bi si lahko želeli kaj lepšega, kot uigran tim, ki skrbi, da bo vaš poročni dan nepozaben? Poleg tega vas za izbiro preverjenih izvajalcev celo nagradimo s popusti!


POTEK DELA Z ORGANIZATORJEM:

  • IZBIRA PAKETA - Ste si ogledali naše pakete storitev pa niste prepričani, kateri je pravi za vas? Z veseljem vam bomo pomagali. Vabimo vas na BREZPLAČNI UVODNI SESTANEK, kjer vam bomo odgovorili na vsa vprašanja o našem načinu dela ter o storitvah, ki jih ponujamo v posameznem paketu. Zaupali nam boste svoje želje in pričakovanja, mi pa vam bomo, na podlagi teh, svetovali kateri paket je najprimernejši za vas.
  • POGOJI POSLOVANJA - Ne glede na to, za kateri paket se odločite, je osnova za delo organizatorja podpis pogodbe o sodelovanju ter plačilo ARE, v vrednosti najcenejšega paketa storitev, torej 250 EUR. Preostanek plačila – razen v primeru paketa Celostno svetovanje – poravnate po opravljeni storitvi.
  • STORITVE - Po podpisu pogodbe in plačani ari se dogovorimo za daljši (prvi) sestanek, kjer postavimo trdne temelje za vaš poročni dan. Vzemite si čas, saj bomo skupaj predelali mnogo vprašanj, pregledali številne ponudnike poročnih storitev, spoznali vas bomo z raznoraznimi lokacijami, običaji, navadami in protokoli. Prejeli boste tudi knjižico kuponov za popuste, skrbno pripravljen poročni načrt, stroškovnih poroke ter zbirko idej na Pinterestu. Nadaljevanje naše storitve pa seveda zavisi od paketa, ki ste ga izbra


Oglejte si naše PAKETE STORITEV, kjer smo se potrudili kar čim bolje opisati, kaj vse vam nudimo.photo-25KAJ NAŠA STORITEV POMENI ZA VAS?

  • PRIHRANEK DENARJA - Ob pričetku našega sodelovanja boste prejeli KNJIŽICO UGODNOSTI, ki vam jih nudimo na storitve naših najbolj zanesljivih partnerjev. Z vsakim unovčenim kuponom, bo vaša poroka ugodnejša. Prihranite lahko več sto eurov!
  • UIGRANA EKIPA - Naša ekipa je poskrbela za ogromno čudovitih porok, saj se med seboj pozna in zato lažje in bolj kakovostno dela. Preberite si, kaj o naši ekipi menijo poročni pari
  • PREVERJENI IZVAJALCI - Vse naše izvajalce dobro poznamo in vemo, kaj zmorejo in kaj ne. Naša komunikacija je jasna, hitra in zanesljiva.
  • VSE POROČNE STORITVE NA ENEM MESTU - Glede na vajine želje, finančne zmožnosti in okus, svetujemo najbolj primerne izvajalce. O vseh izvesta vse.
  • PRIHRANEK ČASA - Vse storitve lahko izbereta pri nas. Na sestanku vam poleg našega dela, predstavimo številne in raznolike fotografe, glasbenike in ostale ponudnike poročnih storitev. Tako prihranite veliko časa, ki bi ga namenili brskanju in preverjanju cen ter razpoložljivosti izvajalcev, za katere povrhu vsega, niti ne veste, kako dobri so. Z našimi izvajalci komuniciramo mi, jim predajamo vaše želje, dajemo napotke in jih koordiniramo na poročni dan.

 

KAKO SI ZAGOTOVITE NIŽJO CENO ORGANIZACIJE?
gumb kontaktirajte
V kolikor boste izbrali paket CELOSTNA ORGANIZACIJA, vas nagradimo s popusti. Prejeli boste knjižico ugodnosti s kuponi za storitve naših partnerjev, ki ponujajo večje popuste, kot kuponi v ostalih paketih. Poleg tega vas nagradimo še z dodatnim popustom na celostno organizacijo, v višini 100 EUR, če boste za poročno slavje izbrali eno izmed lokacij, s katerimi redno sodelujemo. Namesto 1.180 €, boste tako za organizacijo plačali največ 880 €

 

Pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali izpolnite spodnji obrazec.

{chronoforms5}obrazec{/chronoforms5}